Taustakuva

Fysiotraining

Energyllä Fysiotraining -konsepti on fysioterapiasta ja henkilökohtaisesta valmennuksesta koostuva kokonaisvaltainen yhdistelmä. Ohjauksessa huomioimme asiakkaan yksilölliset kuntoutumisen ja liikuntaharjoittelun tarpeet, toiveet ja tavoitteet. Fysiotraining -yksilöohjauksessa yhdistyy progressiivinen fyysisen toimintakyvyn eri osa-alueiden kehittyminen.

Voit tulla ohjaukseen oman tavoitteesi kanssa, joka toimii valmennuksen punaisena lankana. Valitsemme harjoitusohjelmaasi tavoitteiden mukaiset liikkeet ja huomioimme mahdolliset toimintakyvyn rajoitteet. Tavoitteesi voi olla hyvinvoinnin lisäksi aerobisen kunnon, lihaskestävyyden tai nopeusominaisuuksien kehittäminen. Fysiotrainingissa kehittyy fyysisten ominaisuuksien lisäksi myös liikkuvuus, liike- ja asentohallinta sekä ketteryys.

Voit tulla fysiotrainingiin myös tuki- ja liikuntaelinvaivojen takia, jolloin keskitymme valmennusjaksolla etsimään syyt liikuntaa rajoittaviin tekijöihin, jonka pohjalta suunnittelemme yhdessä harjoitusohjelman.

Fysiotraining -valmennusohjelman sisältö räätälöidään aina asiakkaan tarpeiden ja aikataulujen mukaisesti.

Noora Kolunsarka

Metropol, Rantakylä
  • Fysiotraining
  • Ryhmäliikunnanohjaus
  • Varaa aika sähköpostitse: noora.kolunsarka@kuntokeskusenergy.com
Varaa aika