Taustakuva
Kumpusaari

Usein kysytyt kysymykset

Ostin Kumpusaaren ennakkojäsenyyden. Mistä saan kulkutunnisteen?

Ennakkojäsen voi noutaa kulkutunnisteen (kortti tai tagi) henkilöllisyystodistusta vastaan Energy Kumpusaaresta vastaanoton aukioloaikojen mukaisesti. Ennakkojäsenille kulkutunniste on veloitukseton (norm. 5€).

Milloin Energy Kumpusaari avataan?

Energy Kumpusaari avataan 30.11.2021 klo 9:00.

Mihin saakka ennakkojäsenyyksiä myydään?

Ennakkojäsenyyden ehdit ostaa vielä avajaisia edeltävänä päivänä. Avajaispäivänä voimaan astuu normaalihinnasto.

Ostin ennakkojäsenyyden, kuinka pitkään ennakkojäsenhinta on voimassa?

Mikäli irtisanot ennakkojäsenyytesi jossain vaiheessa, jäsenyyden uusimisen yhteydessä voimassa on normaalihinnasto. Vuosikortin voit lunastaa joka vuosi uudelleen ja uudelleen samalla hinnalla, mikäli katkoa jäsenyyteen ei synny.

Miten ennakkojäsenyydet laskutetaan?

24h asiakkuudesta maksetaan tilausvaiheessa ensimmäinen kuukausi (35€). Asiakkuus astuu voimaan 30.11.2021 ja laskutus jatkuu toisesta treenikuukaudesta alkaen. Eli ensimmäinen laskutettava kuukausi on tammikuu 2022. 12kk kortti maksetaan kerralla ennakkojäsenyyden lunastamisen yhteydessä. Vuosikortti aktivoituu avajaispäivänä.

Millaisia kuntoiluvälineitä, ryhmäliikuntatunteja tai palveluita kuntokeskuksessa on?

Kumpusaaresta löytyvät laadukkaat painopakka- sekä levypainolaitteet. Pääosin laitekanta on Life Fitnessin ja Hammer Strengthin. Pyrimme kehittämään ja monipuolistamaan kuntokeskuksiamme jatkuvasti, joten toiveille on aina sijaa! Ryhmäliikuntatunteja löytyy laidasta laitaan ja lisänä on mahdollista ostaa jooga 9,90€:n kuukausihinnalla liitettäväksi jäsenyyteen. Palvelutarjonnasta löytyvät myös fysioterapia, äitiysfysioterapia, hieronta, työhyvinvointipalvelut, Neurosonic sekä personal training.

Löytyykö Kumpusaaresta sauna?

Naisten ja miesten pukuhuone- ja pesutiloista löytyvät myös perinteiset saunat. Jotta saunat pysyvät siisteinä, on saunalle jätettävä kuivatus- sekä siivousaika. Näin ollen saunoja on mahdollista käyttää iltapäivästä iltaan. Jätteen kertymisen vuoksi kertakäyttöpeflettejä ei ole Energyn puolesta, vaan asiakkaita pyydetään tuomaan omat pestävät pefletit mukanaan.

Onko Kumpusaaressa lapsiparkki tai lastenhoitopalvelua?

Kyllä on. Lapsiparkissa on tilaa kiipeillä ja puuhastella sillä välin kun huoltaja on kuntoilemassa. Lapsiparkki on aina käytettävissä huoltajan vastuulla. Ikäraja lapsiparkkiin on 3-8 vuotta. Valvotut lastenhoitoajat ovat maksullisia (9,90€/kk).

Ostin 24h jäsenyyden. Saanko käydä ryhmäliikuntatunneilla?

Kyllä. Jäsenyyteen sisältyvät myös ryhmäliikuntatunnit. 14h asiakkuudella käytössäsi ovat ryhmäliikuntatunnit jotka alkavat ennen klo 14:00. Tarjolle tuleva Jooga on erillismaksuinen (9,90€/kk), jonka kuukausimaksu on mahdollista liittää kuntosalijäsenyyden kuukausimaksun yhteyteen.

Voinko laittaa jäsenyyteni tauolle?

Kyllä voit. Kun sinulla on vähintään 6kk kortti tai pidempi sopimus, voit asettaa jäsenyytesi tauolle määräajaksi. Tauon on oltava vähintään kahden viikon mittainen ja se voi olla korkeintaan kolmen kuukauden pituinen kalenterivuoden aikana. Tauon jälkeen maksamasi kuukausihinta pysyy samana kuin ennen taukoa. Taukoaika on veloituksetonta, kun tauosta on ilmoitettu henkilökunnalle ennen tauon alkamista.

Onko ennakkojäsenyys mahdollista laskuttaa yritykseltä?

Kyllä on. Mikäli haluat ennakkojäsenyyden kokonaisuudessaan yrityksellesi laskutettavaksi tai sinulla on muuta kysyttävää yrityslaskutukseen liittyen, olethan yhteydessä meihin esimerkiksi sähköpostitse niin löydämme varmasti sopivan ratkaisun, jotta pääset hyödyntämään ennakkojäsenhinnan!

Mistä ja mihin aikaan kuljen kuntosalille tai ryhmäliikuntatunnille?

Kulkutunnisteella (kortti tai tagi) kuljetaan rakennuksen pääovesta sisälle mihin kellon aikaan tahansa 30.11.2021 klo 9:00 alkaen. Näytä kulkutunnistettasi oven pielessä olevan näppäimistön etälukukuvakkeen kohdalle jolloin lukko avautuu. Kirjaudu kosketusnäytöltä kuntosalille tai ryhmäliikuntatunnille, jonka jälkeen voit kulkea portista kulkutunnisteen avulla pukuhuoneisiin ja treenaamaan.

Mitä maksutapoja Energyllä on?

Energyllä voit maksaa pankki- ja luottokorteilla, laskulla ja työnantajan tarjoamilla liikuntaeduilla (Smartum, ePassi, Eazybreak, jne.). Mikäli työnantajasi haluaa, voimme laskuttaa myös suoraan yritystä. Käteiskassasta olemme luopuneet koko organisaatiossamme kesällä 2021.