Taustakuva
Kumpusaari

Usein kysytyt kysymykset

Milloin Energy Kumpusaari avataan?

Energy Kumpusaaren arvioitu avaaminen tapahtuu loka-marraskuun vaihteessa 2021. Tarkemmasta ajankohdasta ilmoitamme myöhemmin.

Mihin saakka ennakkojäsenyyksiä myydään?

Ennakkojäsenyyden ehdit ostaa vielä avajaisia edeltävänä päivänä. Avajaispäivänä voimaan astuu normaalihinnasto.

Ostin ennakkojäsenyyden, kuinka pitkään ennakkojäsenhinta on voimassa?

Mikäli irtisanot ennakkojäsenyytesi jossain vaiheessa, jäsenyyden uusimisen yhteydessä voimassa on normaalihinnasto. Vuosikortin voit lunastaa joka vuosi uudelleen ja uudelleen mikäli katkoa jäsenyyteen ei synny.

Miten ennakkojäsenyydet laskutetaan?

24h asiakkuudesta maksetaan tilausvaiheessa ensimmäinen kuukausi (35€). Asiakkuus astuu voimaan avajaispäivänä ja laskutus jatkuu toisesta treenikuukaudesta alkaen. 12kk kortti maksetaan kerralla ennakkojäsenyyden lunastamisen yhteydessä. Vuosikortti aktivoituu avajaispäivänä.

Voiko alaikäinen ostaa ennakkojäsenyyden?

Alaikäinen voi ostaa ennakkojäsenyyden myöhemmin tarkentuvana ajankohtana Kuopiosta ennen avajaisia. Toinen vaihtoehto on ostaa ennakkojäsenyys joltakin Joensuun toimipisteistä. Alaikäiseltä vaaditaan huoltajan suostumus jäsensopimukseen. Huoltajalta tarkistetaan henkilöllisyys oston yhteydessä. Alaikäinen ei voi ostaa jäsenyyttä verkkokaupasta. Huoltajan suostumuksella ja vastuulla Energylle ovat tervetulleita kaikenikäiset!

Millaisia kuntoiluvälineitä, ryhmäliikuntatunteja tai palveluita kuntokeskukseen on tulossa?

Kumpusaareen tulee likimain kaikki kuntosalilaitteet jotka löytyvät myös muilta Energyn saleilta Joensuusta. Pyrimme kehittämään ja monipuolistamaan kuntokeskuksiamme jatkuvasti. Ryhmäliikuntatunteja tulee laidasta laitaan ja ryhmäliikuntakalenterit julkaistaan hyvissä ajoin ennen avajaisia. Palvelutarjontaan on tulossa ainakin fysioterapiaa, hierontaa, työhyvinvointipalveluja sekä personal trainingia.

Löytyykö Kumpusaaresta sauna?

Naisten ja miesten pukuhuone- ja pesutiloista löytyvät myös perinteiset saunat. Jotta saunat pysyvät siisteinä, on saunalle jätettävä kuivatus- sekä siivousaika. Näin ollen saunoja on mahdollista käyttää iltapäivästä iltaan.

Onko Kumpusaaressa lapsiparkki?

Kyllä on. Lapsiparkissa on tilaa kiipeillä ja puuhastella sillä välin kun huoltaja on kuntoilemassa.

Ostin 24h jäsenyyden. Saanko käydä ryhmäliikuntatunneilla?

Kyllä. Jäsenyyteen sisältyvät myös ryhmäliikuntatunnit. 14h asiakkuudella käytössäsi ovat ryhmäliikuntatunnit jotka alkavat ennen klo 14:00.

Voinko laittaa jäsenyyteni tauolle?

Kyllä voit. Kun sinulla on vähintään 6kk kortti tai pidempi sopimus, voit asettaa jäsenyytesi tauolle määräajaksi. Tauon on oltava vähintään kahden viikon mittainen ja se voi olla korkeintaan kolmen kuukauden pituinen kalenterivuoden aikana. Tauon jälkeen maksamasi kuukausihinta pysyy samana kuin ennen taukoa. Taukoaika on veloituksetonta kun tauosta on ilmoitettu henkilökunnalle ennen tauon alkamista.

Onko ennakkojäsenyys mahdollista laskuttaa yritykseltä?

Kyllä on. Mikäli haluat ennakkojäsenyyden kokonaisuudessaan yrityksellesi laskutettavaksi tai sinulla on muuta kysyttävää yrityslaskutukseen liittyen, olethan yhteydessä meihin esimerkiksi sähköpostitse niin löydämme varmasti sopivan ratkaisun jotta pääset hyödyntämään ennakkojäsenhinnan!

Mistä ja mihin aikaan kuljen kuntosalille tai ryhmäliikuntatunnille?

Kulkutunnisteella (kortti tai tagi) kuljetaan rakennuksen pääovesta sisälle mihin kellon aikaan tahansa. Näytä kulkutunnistettasi oven pielessä olevan näppäimistön etälukukuvakkeen kohdalle jolloin lukko avautuu. Kirjaudu kosketusnäytöltä kuntosalille tai ryhmäliikuntatunnille, jonka jälkeen voit kulkea portista kulkutunnisteen avulla pukuhuoneisiin ja treenaamaan.