Ylämylly

1200m2 kuntosali Ylämyllyn keskustassa

Laitteet

Kuntosalipalvelut

Kuntosaliopastus

Kuntosaliopastus

Kuntosaliohjaaja opastaa 30 min aikana yleisimpien laitteiden käytön. Opastus sopii erityisesti aloittelijoille ja niille, jotka eivät ole aiemmin käyttäneet näitä kuntosalilaitteita!

Personal training

Personal training

Personal trainer ohjaa treeneissä, tekee harjoittelusta vaihtelevampaa ja muokkaa harjoitus- ja ravinto-ohjelmiasi tarpeen mukaan. Personal training on erityisen hyödyllistä, jos tarvitset lisämotivaatiota harjoitteluun!

Kuntosaliohjelma

Kuntosaliohjelma

Personal trainer tekee aikataulusi ja tavoitteesi mukaisen harjoitusohjelman sekä ohjaa liikkeet 60 min tapaamisen aikana.

Ravinto-ohjelma

Ravinto-ohjelma

Personal trainer suunnittelee yksilöllisen ravinto-ohjelman 30 min haastattelun perusteella. Ohjelmassa otetaan huomioon sinun tavoitteesi, aikataulusi ja mahdolliset allergiat.

Fysioterapeutin ohjaus

Fysioterapeutin ohjaus

Jos sinulla on lihas- tai nivelkipuja, harjoittelu kannattaa aloittaa 60 min fysioterapeutin ohjauksella! Fysioterapeutti ohjaa suorittamaan liikkeet tehokkaasti, vammautuneita tai ylirasittuneita rakenteita vaurioittamatta.

Kehonkoostumusmittaus

Kehonkoostumusmittaus

InBody 770 on yksi luotettavimmista bioimpedanssi-kehonkoostumusmittauslaitteita. Muutaman minuutin kestoisesta mittauksesta saat tulosteen, jossa näkyy mm. lihasmassa, rasvaprosentti, sydäntautien riskiä nostavan sisäelinten ympärillä olevan rasvan määrän sekä nestetasapainon.

Polkupyöräergometri

Polkupyöräergometri

Polkupyöräergometritesti on luotettavin tapa mitata kestävyyskuntoa. Tämä ei-maksimaalinen testi on turvallinen suorittaa ja sopii kaikenikäisille. Testissä syke nostetaan 12 minuutin aikana lepotasosta 85 prosenttiin maksimisykkeestä. Kirjallisesta palautteesta saat selville nykyisen kuntosi ja yksilöllisen harjoitusohjelman sen kehittämiseksi.

Ohjaajat

Ilkka Kinnunen

Personal trainer

Satu Hakulinen

Ryhmäliikuntavastaava / Personal trainer

Ilkka Hulkko

Fysioterapeutti / Personal trainer

Suvi Asikainen

Ryhmäliikunnanohjaaja / Personal trainer

Ahti Toivanen

Personal trainer / Ryhmäliikunnanohjaaja

Yhteystiedot

Aukioloajat

Ovikortilla 24h vuorokaudessa!

Vastaanotto avoinna:

ma-pe 9-17

Puhelin ja sähköposti

010 420 6655

ylamylly@kuntokeskusenergy.com

Sijainti

Rännitie 3, 80400 Ylämylly