Taustakuva

Energy Kumpusaari

Ladataan...

Miltä kuulostaisi kuntosali järvinäkymällä, joka on laadukas, turvallinen, tilava sekä asiakaslähtöinen? Kuntokeskus Energyn henkilökohtaisella kulkutunnisteella treenaat ympäri vuorokauden vuoden jokaisena päivänä, halutessasi myös Joensuun seudulta löytyvillä Energyn kuntosaleilla. Nyt ja tulevaisuudessa!

Jokaiselta Energyn toimipisteeltä löytyvät myös fysioterapia- ja hierontapalvelut sekä myytävissä olevat lisäravinteet ja kuntosaliharjoittelun oheistuotteet sekä ystävällinen ja iloinen henkilökunta!

Kuva Kumpusaaren toimipisteestä

Energyllä kuntosalijäsenyyden hintaan sisältyvät aina ilman lisäveloitusta ryhmäliikunnat ja koska tavoitteenamme on panostaa laadukkaaseen ja määrällisesti erinomaiseen kuntosalilaitekantaan asiakkaiden toiveita kuunnellen, toivomme sinulta löytyvän pienen hetken aikaa vastata alla oleviin kysymyksiin.

Energy on myös halukas tekemään yhteistyötä paikallisten toimijoiden kanssa. Joskus hulluimmatkin ideat ovat toimivimpia joten ole rohkeasti yhteydessä meihin päin ja tutustutaan toistemme palvelutarjontaan.

Ennakkojäsenyydet ovat nyt myynnissä!

  • toistaiseksi voimassa oleva 24h asiakkuus 35€/kk
  • 12kk jäsenyys 390€

Ennakkojäsenhinnat ovat voimassa avajaispäivään saakka ja ennakkoon ostetut jäsenyydet aktivoituvat automaattisesti avajaispäivänä!

Mikäli et löytänyt tältä sivulta vielä vastausta, kurkista https://www.kuntokeskusenergy.com/kuntosali/kysymykset/kumpusaari ja nähdään Kumpusaaressa ensi syksynä!

Osta ennakkojäsenyys

Kerro meille toiveesi

Ota yhteyttä

Susanna Visakko

Kumpusaari
  • Club manager, Kumpusaari
  • susanna.visakko@kuntokeskusenergy.com