Taustakuva

Neurosonic

Varaa aika

Palautuminen

Liiallinen fyysinen harjoittelu ja suhteessa vähäinen lepo tai pelkästään henkisesti raskas työ voivat aiheuttaa hermostollisen yliaktiivisuuden. Tämä kierre tulisi katkaista mahdollisimman aikaisessa vaiheessa. Neurosonic rentouttaa elimistön tehokkaasti. Palautumista tehostava hermostollinen vaikutus perustuu autonomisen hermoston toiminnan tasapainottumiseen. Samalla lihasjännitykset vähentyvät, lihasten verenkierto ja aineenvaihdunta palautuvat ennalleen nopeammin.

Unen laadun parantaminen

Neurosonicilla on rauhoittava vaikutus autonomiseen hermostoon ja mieleen. Välittäjäainetoiminnassa tapahtuu positiivisia muutoksia ja hälytystilassa olevat hermoradat rauhoittuvat. Neurosonicin avulla yöllinen heräily vähenee ja uni paranee. Neurosonic Professional -tuolien matalataajuusvärähtely (20-100Hz) sekä rentouttava musiikki sopivat kaikenikäiselle ja on turvallinen käyttää.

Stressin ja stressiperäisten oireiden lievitys

Neurosonicilla on tasapainottava vaikutus erityisesti sympaattiseen hermostoon, joka aktivoituu stressissä. Neurosonicin värähtelytaajuudet on suunniteltu herättämään kehon luonnollinen tapa stressihormonien tuotannon vähentämiseen, mahdollistaen palautumisen. Kehossa olevat, hälytystilan saavuttaneet hermoradat rauhoittuvat ja stressille tyypillinen ylivireystila tasaantuu. Stressihormonien vähentyessä ja poistuessa ihminen pystyy nukahtamaan helpommin ja yölliset heräämiset voivat jopa loppua kokonaan.

Aktivoi kehosi treeniä varten

Haluatko viedä treenisi uudelle tasolle? Neurosonicilla voit aktivoida kehosi ennen treeniä nostamalla vireystilaa sekä buustaamalla hermojärjestelmääsi aktivointi-ohjelmilla. Lihasten aktivointi sekä hyvä lämmittely auttavat suorittamaan harjoituksesi tehokkaammin.

Miten ajoitat Neurosonicin

Neurosonic rentoutumis- ja palautumisohjelmat suositellaan ajoittamaan liikunnan jälkeen ja ilta on hyvä varata rauhoittumiseen. Näin voidaan parhaiten edesauttaa hermojärjestelmän toiminnan tasapainottumista.
Aktivointiohjelmat on tarkoitettu ennen urheilua suoritettavaksi.

Ohjelmakuvauksen ja käyttö

Neurosonic toimii parhaiten 5-10 kerran sarjana, 1-3 kertaa viikossa. Joskus tilanne vaatii jatkosarjoja ja ylläpitäviä käyntejä. Yksittäiset kerrat sopivat oman hyvinvoinnin tukemiseen, palautumiseen, pysähdyshetkeksi kiireen keskelle, lahjaksi, jne.

Rentoutusohjelmat uneen ja stressiin

Palautumisohjelmat

Aktivointiohjelmat

Lisäksi

Neurosonic sopii myös palauttamaan unirytmiä mm. jet lag, vuorotyön unirytmi, adhd, CFS. Lisäksi Neurosonic soveltuu myös fysioterapian tai terapian tueksi esimerkiksi lihasjäykkyyttä lievittämään ja jännitystiloja vähentämään. Neurosonic edistää nestekiertoa, joten muista huolehtia nesteytyksestä!

Turvallisuus ja vasta-aiheet

Neurosonic Professional tuolin värähtely toimii samalla alueella kuin kehon kudosten omat värähtelyt, joten tämän vuoksi sivuoireiden mahdollisuus on vähäinen.

Tule Neurosoniciin terveenä. Älä käytä laitetta, jos

Kysy lääkäriltäsi mikäli olet epävarma Neurosonic Professional tuolin käytöstä.

Tutkimusnäyttöön perustuvia terveyshyötyjä

Tutkimusaineisto tukee värähtelyn positiivisia vaikutuksia aineenvaihduntaan ja terveyteen sekä käyttömahdollisuuksia stressin vaikutusten vähentämiseen, unen laadun parantamiseen sekä palautumisen ja terveyden kokonaisvaltaiseen edistämiseen. Lue lisää!

Ladataan...