Taustakuva

Neurosonic

Varaa aika
Ladataan...

Palautuminen

Liiallinen fyysinen harjoittelu ja suhteessa vähäinen lepo tai pelkästään henkisesti raskas työ voivat aiheuttaa hermostollisen yliaktiivisuuden. Tämä kierre tulisi katkaista mahdollisimman aikaisessa vaiheessa. Neurosonic rentouttaa elimistön tehokkaasti. Palautumista tehostava hermostollinen vaikutus perustuu autonomisen hermoston toiminnan tasapainottumiseen.

Unen laadun parantaminen

Neurosonicilla on rauhoittava vaikutus autonomiseen hermostoon ja mieleen. Välittäjäainetoiminnassa tapahtuu positiivisia muutoksia ja hälytystilassa olevat hermoradat rauhoittuvat. Yöllinen heräily vähenee ja uni paranee.

Stressin ja stressiperäisten oireiden lievitys

Neurosonicilla on tasapainottava vaikutus erityisesti sympaattiseen hermostoon. Stressihormonien tuotanto vähenee, mikä antaa keholle mahdollisuuden palautua. Stressaantunut ihminen pystyy nukahtamaan helpommin ja yölliset heräämiset voivat jopa loppua kokonaan.

Tutkimusnäyttöön perustuvia terveyshyötyjä

Tutkimusaineisto tukee värähtelyn positiivisia vaikutuksia aineenvaihduntaan ja terveyteen sekä käyttömahdollisuuksia stressin vaikutusten vähentämiseen, unen laadun parantamiseen sekä palautumisen ja terveyden kokonaisvaltaiseen edistämiseen. Lue lisää!

Voit varata ajan netissä tai soittamalla toimipisteelleemme!