Ajanvaraus

Osta kertakäynti

Osta jäsenyys

Hinnasto

Mobiilisovelluksemme on uudistunut!

Havainnekuva mobiilisovelluksesta. Uudistettu WiseGym-sovellus on saanut mm. täysin uudistetun käyttöliittymän ja ilmeen.

Mobiilisovelluksemme on uudistunut ja uusi versio on ladattavissa sovelluskaupoista.

Mobiilisovelluksemme on uudistunut ja uusi versio on ladattavissa sovelluskaupoista. Sovellusuudistuksessa on kiinnitetty erityistä huomiota entistä paremman käyttäjäkokemuksen tarjoamiseen.


Uudistettu käyttöliittymä, ilme ja värimaailma

Uudistuneessa WiseGym-sovelluksessa on kokonaan uusi käyttöliittymä, joka on alusta asti uudelleen suunniteltu. Käyttöliittymän suunnittelussa on otettu huomioon parhaat käytänteet mobiilisovellusten suunnittelussa.

Käyttöliittymäsuunnittelussa on otettu myös huomioon sovelluksen kehitys tulevaisuudessa: uusi pohja mahdollistaa sovelluksen jatkokehittämisen suunnitellun mukaisesti.

Kaiken kaikkiaan sovelluksen käyttämisen on tarkoitus olla intuitiivisempaa ja helpompaa kuin aikaisemmin.


Tumma ja vaalea teema

Uudessa sovelluksessa käyttäjä voi nyt valita, haluaako hän käyttää tummaa vai vaaleaa teemaa.


Nykyaikainen teknologia turvallisuuden varmistajana

Sovellusuudistus lisää sovelluksen turvallisuusominaisuuksia sekä varautumista turvallisuusuhkiin myös tulevaisuudessa. Pääasiassa turvallisuusominaisuudet ovat käyttäjälle näkymättömiä, mutta sitäkin tärkeämpiä.


Uudet ominaisuudet

Nyt julkaistu versio on uudistetun sovelluksen ensimmäinen versio ja järjestelmätoimittajamme WiseNetwork jatkaa sovelluksen kehitystä suunnitelman mukaisesti. Seuraavissa vaiheissa sovellukseen tullaan tuomaan uusia käyttäjien toivomia ominaisuuksia.


Päivitä sovellus sovelluskaupassasi

Asiakkaidemme tulee päivittää oma sovelluksensa uudistettuun versioon, jotta se toimii jatkossa. Vanhaa sovellusversiota ei tueta enää myöhemmin. Myöskään myöhemmin sovellukseen lisättävät uudet ominaisuudet eivät päivity vanhaan versioon.

Uudistetun sovelluksemme saat helposti käyttöösi päivittämällä laitteestasi löytyvän sovelluksen omassa sovelluskaupassasi uusimpaan versioon. Yrityksemme sovellus on päivitettävissä Applen laitteille AppStoresta ja Android laitteille Google Play -kaupasta viestin alussa mainittuna päivämääränä.

Mikäli laitteeseesi on asetettu päälle automaattiset sovelluspäivitykset, uudistettu sovellus päivittyy laitteellesi automaattisesti. Katso alta ohjeet, miten saat automaattiset sovelluspäivitykset päälle.

Huomaathan, että sovelluksen päivitys ja käyttö vaatii vähintään Android 10 tai iOS 13 käyttöjärjestelmän. Voit jatkaa vanhan version käyttöä, jos puhelimeesi ei ole mahdollista tehdä versiopäivitystä, mutta tällöin kaikki ominaisuudet eivät toimi.

Automaattisen sovelluspäivitysten asettaminen:

Android

 1. Avaa Google Play Kauppa ‑sovellus
 2. Napauta oikeassa yläkulmassa olevaa profiilikuvaketta.
 3. Valitse Asetukset
 4. Verkkoasetukset
 5. Päivitä sovellukset automaattisesti.
 6. Valitse vaihtoehto:
  • Missä tahansa verkossa: Sovellukset päivitetään joko Wi-Fi- tai mobiiliverkon kautta.
  • Vain Wi-Fi-verkossa: Sovellukset päivitetään vain, kun olet yhteydessä Wi-Fi-verkkoon.

iOS

 1. Siirry Asetukset-kohtaan.
 2. Napauta App Store.
 3. Ota Appipäivitykset-toiminto käyttöön.

​​​​​​​

Mikäli sovellusten automaattiset päivitykset eivät ole päällä, pitää sovellus päivittää manuaalisesti sovelluskaupasta.

Mikäli sovelluksemme ei päivity puhelimeesi automaattisesti, etkä tee päivitystä myöskään käsin, on vaarana, että sovelluksen monet toiminnot lakkaavat toimimasta. Tämä koskee myös oven avausta ja ryhmäliikuntatunnin varaamista.

Päivityksen jälkeen sovellus pyytää sinua kirjautumaan uudelleen sisään. Sisäänkirjautumisessa käyvät samat tunnukset kuin sinulla on aikaisemminkin olleet. Voit halutessasi asettaa itsellesi myös uuden salasanan, mikäli se on päässyt unohtumaan.