Ajanvaraus

Osta kertakäynti

Osta jäsenyys

Hinnasto

KUNTOSALIJÄRJESTELMÄMME UUDISTUU JA NÄIN SE NÄKYY KÄYTÄNNÖSSÄ


Energy applikaatio - aina matkassa

Asiakasdatan siirto on vielä perjantaina 27.10. meneillään. Tämän vuoksi Energyn applikaatiossa voi olla toimintakatkoja ovista kulkemisissa päivän aikana. Kun datasiirto on ohi, toimivuus paranee ja applikaatio alkaa toimia normaalisti.

Energy applikaatio on uusi ilmainen puhelinsovellus, joka on ladattavissa Google Play -kaupassa sekä Applen App Storessa.
Sovellus mahdollistaa Energyn jäsenen tai kertakäyntiasiakkaan kulkemisen kuntokeskukseemme kellonajasta riippumatta, ilman erillistä kulkutunnistetta.
Sovelluksen kautta on myös mahdollista varata paikkoja ryhmäliikuntatunneille sekä kirjautua niille.
Sovelluksen avulla pysyt myös paremmin perillä Energyn ajankohtaisista asioista, sekä palvelumme ovat sinulle helpommin saatavilla.
Lue lisää tästä.

Kuntosalille ja ryhmäliikuntoihin kirjautuminen tapahtuu järjestelmävaihdoksen jälkeen sujuvammin. Voit kulkea kuntokeskuksiimme sisälle Energyn ilmaisen puhelinapplikaation avulla, kun olet rekisteröitynyt käyttäjäksi.
Vastaanottojemme yhteydessä olleet vanhan asiakasjärjestelmän kosketusnäytöt ovat poistettu käytöstä, eikä niiden kautta enää kirjauduta erikseen kuntosalille tai ryhmäliikuntatunneille.

Ovilta ja porteiltamme löytyvät järjestelmävaihdoksen jälkeen uudet, hieman aiempaa pienemmät mustat lukijat, joiden kautta on mahdollista kirjautua toistaiseksi kuntokeskuksiimme sisälle kulkutunnisteella (kortti tai tagi), mikäli et ole ladannut itsellesi Energyn ilmaista puhelinapplikaatiota ja rekisteröitynyt siihen käyttäjäksi.


Tiedote päivitetty 27.10.2023 klo 12:33