Ajanvaraus

Osta kertakäynti

Osta jäsenyys

Hinnasto

AUTAMME SINUT TULOKSIIN


Kuntosaliopastus

Kuntosaliohjaaja opastaa 45 min aikana yleisimpien laitteiden käytön. Opastus on mahdollista toteuttaa myös neuvontana ilman laitteiden läpikäyntiä. Opastus ei sisällä kirjallista harjoitusohjelmaa.

Kuntosaliopastus


Personal training

Personal trainer ohjaa treeneissä, tekee harjoittelusta vaihtelevampaa ja muokkaa harjoitus- ja ravinto-ohjelmiasi tarpeen mukaan.

Personal training on erityisen hyödyllistä, jos tarvitset lisämotivaatiota harjoitteluun!

Personal training


Ravinto-ohjelma

Personal trainer suunnittelee yksilöllisen ravinto-ohjelman 30 min haastattelun perusteella. Ohjelmassa otetaan huomioon sinun tavoitteesi, aikataulusi ja mahdolliset allergiat.

Ravinto-ohjelma


Kehonkoostumusmittaus

InBody 970 on yksi luotettavimmista bioimpedanssi-kehonkoostumusmittauslaitteista. Muutaman minuutin kestoisesta mittauksesta saat tulosteen, jossa näkyy mm. lihasmassa, rasvaprosentti, sydäntautien riskiä nostavan sisäelinten ympärillä olevan rasvan määrä sekä nestetasapaino. Kumpusaaressa mittaukset tehdään InBody 770 mittauslaitteella.​​​​​​​

Kehonkoostusmumittaus


Juoksumatto -ergometri

Juoksumattoergometritesti on luotettavin tapa mitata juoksukuntoa ja se sopii kaikille juoksua harrastaville!

Testi mittaa hapenottokykyä sekä lihasten väsymisen vaikutusta juoksukuntoosi. Saat lisäksi ohjeet juoksukunnon parantamiseen.​​​​​​​

Juoksumatto -ergometri


Rasvapihtimittaus

Noin 10 min kestävällä rasvapihtimittauksella voidaan mitata kehon rasva ja lihasmassamäärää tarkasti! Rasvapihtimittaus on paras vaihtoehto kun halutaan seurata lihaksen ja rasvan määrän muutosta tiheästi, esimerkiksi 2 tai 4 viikon välein.


Polkupyörä -ergometri

Polkupyöräergometritestissä syke nostetaan 12 minuutin aikana lepotasosta 85 prosenttiin maksimisykkeestä. Testi soveltuu kaikenikäisille ja -kuntoisille. Kirjallisesta palautteesta saat selville nykyisen kuntosi ja yksilöllisen harjoitusohjelman sen kehittämiseksi.​​​​​​​

Polkupyörä-ergometri
Jos haluat peruuttaa varaamasi ajan, tulee se tehdä vähintään 24 tuntia ennen palvelun alkamisaikaa. Peruuttamattomasta ajasta veloitamme täyden hinnan.